4551, Nyíregyháza-Oros Nyíregyházi út 19. (Trans-Vidia Kft.)

Ingyenes szállítás  100 000 Ft felett!


AGM Sioux 940 infra fényvető

114 900 Ft
Egység ár:
1 darab = 114 900,00 Ft
Raktáron:
2 darab
Leírás

A fókuszálás beállítása

Az AGM Sioux 940 infra fényvető világítását a szűktől a szélesig finoman szabályozható fénysugárral állíthatjuk be. A fókuszálás nélküli fény nagy területet világít be, míg a keskeny fénynyaláb a lehető legtávolabbi megfigyelést teszi lehetővé. A képe gyönyörű, külső eszközként használva minden olyan készülék használhatóságán és minőségérzetén sokat javít, mely látja a 940 nm-es hullámhosszot.


A fényerő állítása

A fényerő a lámpatesten lévő kapcsoló melletti tárcsa elforgatásával szabályozható. A fényerő- és a világítás szögének együttes beállításával az adott megfigyelési körülményekhez szükséges legjobb világítás érhető el.


Egyenletes világítás

Az AGM Sioux 940 infra fényvető egyenletes IR fényt bocsát ki foltok és sötét csíkok nélkül, hatékony, interferencia jelenségektől mentes megfigyelést biztosítva. A vad nem látja.


Az IR szpot-fény helyzete

Az AGM fényvetője úgy van kialakítva, hogy a látómezőben az IR szpot-fény (infravörös fókuszált világítás) helyzete vízszintesen és függőlegesen is szabályozható. Ezt az optikai szerkezetet rögzítő gyűrű meglazításával, az IR szpot-fény látómező közepére állításával és a gyűrű ismételt szűkítésével tehetjük meg, miközben az éjjellátó-egység bekapcsolt állapotban van.


A fényvető felszerelése

Az AGM fényvetők a legtöbb, korszerű éjjellátó fegyvertávcsövön és más optikai eszközön (vadász-, sport- és légfegyveren) alkalmazott Weaver sínhez illeszkedő csatlakozóval készülnek.


Technikai adatok

  • Beépített infravörös fényvető: Teljesítmény: 800 mW
  • Energiaellátás: 1 db 18650 akkumulátor
  • Látószög (°): 4° - 35°
  • Működési / tárolási hőmérséklet: -30 - +50°C
  • Állvány csatlakozás: 1/4 coll
  • Infra hullámhossz: 940 nm
  • Méretek: 153х48х48 mm
Paraméterek
. Márka / Gyártó AGM
. Terméktípus Fényvető
Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt ír nekünk erről a termékről!
Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!